top of page
Lättskött rabatt

PLANERA EN RABATT

Jag kan hjälpa dig att välja växter och att planera en rabatt till din trädgård. Med en planteringsplan kan du själv köpa och plantera dina växter och skapa en vacker plantering.

Oavsett om du drömmer om en blomstrande perennrabatt, en lummig skuggplantering eller en modern lättskött plantering kan jag hjälpa dig. Jag planerar harmoniska och hållbara rabatter anpassade efter dina önskemål.

Jag tar hänsyn till förutsättningarna på platsen, blomningstid, form och färg för att skapa en unik rabatt.  Du får en planteringsplan med all information du behöver för att köpa in och plantera en rabatt som är skräddarsydd för din trädgård.

I en planteringsplan ingår en ritning över planteringen med alla växter, bilder på växterna och en växtlista. 

I listan finns växternas vetenskapliga och svenska namn, deras ungefärliga höjd, blomningstid och blomfärg. För att underlätta beställning och plantering anges planteringsavstånd, antal och förslag på storlek (kvalitet). 

 

I växtlistan har alla växter en kod ordnade efter typ, som perenner, buskar, träd och lökväxter. Med koden blir de lätta att identifiera på ritningen. Med listan kan du själv gå till en handelsträdgård och plocka ihop växterna eller göra en beställning. Behöver du hjälp med planteringen hjälper jag dig gärna.

 

Kontakta mig för att diskutera hur jag kan hjälpa dig att skapa en vacker och personlig rabatt.

bottom of page