top of page
Växter
Trädgårdsdesigner

OM MIG

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Med kreativitet, kunskap och engagemang hjälper jag dig att både planera och sköta din trädgård. Jag hjälper dig att se möjligheter och att lösa problem med min trädgårdsdesign.

Jag är en problemlösande, kunnig och personlig trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare som vill hjälpa andra att se och skapa möjligheter med sin trädgård. Att skapa och förbättra trädgårdar är mitt jobb men också det bästa jag vet.

 

Intresset för växter, natur, färg och form har lett mig hit och står nu i centrum för mitt arbete. Lika viktigt är det att lyssna på dig för att kunna anpassa designen efter just dina drömmar och behov. Det är också självklart för mig att anpassa en trädgård efter förutsättningarna på platsen. Mitt motto är att jobba med naturen och det man har, inte emot. Utifrån detta hjälper jag dig att skapa en vacker, funktionell och hållbar trädgård.

 

Mitt fokus är att erbjuda tydlighet, ärlighet och hög kvalitet i varje projekt.

Jag kan garantera dig ett engagerat och personligt samarbete.

 

Jag är trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare sedan 2018 och jag har en bakgrund som ingenjör. Tillsammans har det har gett mig kunskap, erfarenhet och ett strukturerat arbetssätt som gör att jag kan hjälpa dig på ett tydligt och ärligt sätt.

 

Mina kunder är främst privatpersoner men även bostadsgårdar och företag är välkomna. Jag utgår från Stigtomta utanför Nyköping och är verksam framför allt i Södermanland och Östergötland men tar mig an projekt längre bort i mån av tid. 

 

Är du redo att ta din trädgård till nästa nivå? Varmt välkommen att kontakta mig.

gren

Vill du ha hjälp med din trädård?

Jag hjälper dig gärna med allt från växtval och trädgårdsdesign till plantering och skötsel. Mejla mig så tar vi det därifrån. 

bottom of page